Labor Day

Fortfarande helg för oss här i USA! En trevlig sådan. I lördags kom en kompis + son på ”sleepover” och vi hade en supermysig eftermiddag+kväll. Barnen lekte, badades och sov till slut medan vi åt god middag, drack vin och slappade framför film på teven. Fick ju hitta på något kul nu när vi inte kunde åka till Connecticut och leva strandliv och Jeff var på konferens hela helgen!

Lördagens vegetariska meny:

Färsk baguette, ostar, sallad (babyspenat+paprika+soltorkade tomater+strimlade sockerärtor+nyplockad majs+mozzarella+mandel med dijonvinägrett) och tomater+aubergine bakade i ugnen. Skivade stora tomater och aubergine rätt tunt och varvade i en ugnsform, toppade med lite olivolja, provencalsk örtblandning och flingsalt, bakade i ugnen ca 25-30 min på 175 grader.

Till efterrätt världens godaste cookies och chocolate chip cookie dough glass…

3 tankar om “Labor Day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s