Höstkänslor

Regnet har smattrat mot rutan under dagen och jag har suttit och arbetat i mitt nya lilla hemmakontor. Härligt med höst! Men jag måste hålla mig inne för att behålla den där mysiga höstkänslan, ute har det nämligen varit uppemot 30 grader. Usch, jag är så trött på mina sommarkläder och är redo för att dra på mig jeans och koftor nu!

Imorgon är det dags för kräftskiva version 2, för några av Jeffs yngre kollegor. Kom på att jag glömt att lägga upp bilder från förra! Funderar på att testa lite nya recept, har ni några idéer? Annars ser jag fram emot att spana in Ebbas GoKväll på SVT play, hoppas hinna med det ikväll!

Orange rosor hjälper till med höstkänslorna!

5 tankar om “Höstkänslor

  1. Prova Ernsts kantarell och purjolökspaj med soltorkade tomater och västerbottenost. Finns på Recept.nu. Så himla god! Vet inte om du kan få tag på kantareller och v-ost i USA iofs….

    • Åh, låter gott, västerbotten finns på IKEA men dit kommer jag nog inte iväg idag, ska kolla receptet, kanske kan anpassas lite! Tack för tips 🙂

  2. Visst ar det harligt med host men just nu ar det bara blott och fuktigt och osregn har. Annars ar September En favorit manad da det borjar bli lite svalare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s