Just hemklickat

En läsare tipsade om att man ju kan köpa Jellycat på nätet, nu får Stellas borttappade superdupermjuka nalle ersättas med en liten rosa gris. Jag tror hon kommer att gilla den!

Snart ska bakas efterrättskaka här hemma, hmmm, funderar på någon slags blondies… Mmmm…

 

7 tankar om “Just hemklickat

  1. Vilket konstigt sammantraffande! Jag stod och fingrade pa en Jellycat-lejon i lordags i en museumbutik, men la tillbaka den och tankte att ”den kan jag hitta billigare pa natet” (snal som jag ar). Sen glomde jag av vad market hette och nu postar du det har. Tack!! 🙂 De var sa himla goa och mjuka att krama sa jag tankte att Alfred kunde fa en.

  2. Vilken tur då! De är verkligen supermjuka, fanns massor av sorter att välja på, redan sugen på att köpa fler, kanske en till mig själv 🙂

  3. Brukar kopa Jelly-Cats till baby shower or som fodelsedag presenter till de mindre vannerna. De ar sa mjuka och ”goa”!

  4. Så passade du väl på att köpa två? Ifall olyckan händer igen så att säga. Fast hon kanske inte bryr sig så mycket? Vi har dubbla, för vissa dagar e ena spårlöst försvunnen och då e det grymt att ha en i reserv. För nån vecka sedan letade vi både hemma och på dagis men hittade den inte! Då kom den fram efter två dagar, längst ner i en leklåda på dagis. Tur att vi hade den extra då, som e exakt likadan. Tror Milo lagt den där i säkert förvar, hihi.

    Kramar!

    • Ja man borde verkligen köpa fler av de där favoritsakerna! Men Stella har konstigt nog rätt många nallar som hon tycker är ok alternativ, än så länge i alla fall… Väldigt roligt med alla ställen man kan hitta saker på, Stella tycker att det är väldigt kul att slänga, spelar ingen roll vad, så soptunnan är ett hett tips när något är borttappat hos oss! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s