11 september

Idag för 10 år sedan hade jag bott i New York nästan exakt en månad. Vid niotiden promenerade jag från lägenheten på 82:a gatan som jag delade med två collegekompisar mot jobbet i midtown. Långt nere såg jag massor av rök. Några byggarbetare tittade och funderade på vad det kunde vara. När jag kom till kontoret var teven på i konferensrummet och vi samlades alla där. Känslan var alldeles overklig! En riktigt vidrigt hemsk dag. Rätt snabbt fick jag tag på familjen hemma i Sverige så att de visste att jag var i säkerhet. Men med alla pansarvagnar etc som kom till Manhattan under de kommande dagarna så kändes det som jag bodde i ett land som var i krig. Tänk att det har gått tio år sedan den där dagen.

3 tankar om “11 september

  1. Det kanns som om det hande igar fast anda inte. Sa mycket har ju hant pa 10 ar. Fick tillbaka lite av kanslan fran den dagen imorse….om man var har da sa kommer man aldrig att glomma. Tanker varje dag pa hur viktigt det ar att tala om for sina nara hur mycket man alskar dem. We shall never forget. Ha en fin sondag!

  2. Vi var ocksa helt nyanlanda i New York nar 9/11 hande, sa ofattbart. Tror inte att nagon av oss som var har da nagonsin kommer att glomma vart vi var nar det ofattbara intraffade. Tio ar senare och vi bor fortfarande kvar i stan. Tiden gar sa fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s