Just nu…

Håller på att bli alldeles galen på Targets hemsida som bara hänger sig hela tiden, grrrr… Och det verkar finnas saker kvar (inte filten jag var ute efter, buhu, men i alla fall en liten gullig pyjamas till Marianne) men det är bara det att man blir utslängd hela tiden. Återkommer med fyndrapport 🙂

3 tankar om “Just nu…

  1. Jag förstår vad du menar, jag var inne imorse svensk tid och fick panik när det inte gick att komma in fram till missonikollektionen alls och jag läste att den ev släpptes online redan efter midnatt est. Men jag gav inte upp och kunde nån timme senare genomföra köp men bebisfilten fanns inte online typiskt, köpte quilten som var online exclusive istället och några koftor och lite annat. Ska shippa till min syster som pluggar i LA 🙂
    Nu går det inte att komma in på sidan alls… Lycka till!!

  2. Grr! Snart börjar sista säsongen sv desperate housewives ska du titta? Jag har följt alla 7 säsongerna och den serien är väldigt mkt USA för mig!

    • åh, har missat senaste säsongerna, borde kanske köra lite ”catch up” – följde första säsongerna slaviskt, vi var ett litet gäng i Sverige som sågs varje vecka och tittade tillsammans, kanske därför jag inte tittat här, för det är liksom inte lika kul utan dem 😦 Så roligt att ha en serie man verkligen gillar att följa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s