Vår skolflicka

13 september 2011, idag är en stor dag! Kitty är nu en skolflicka på riktigt. Jag har svårt att tro det själv. Skoluniformen ska på varje morgon och inte en sekund senare än 8:30 ska hon vara i skolan. Imorse samlades vi och alla andra förväntansfulla föräldrar (jo, föräldrarna verkade faktiskt ha mer pirr i magen än barnen, Kitty tyckte inte alls att det var någon stor grej) på skolgården och sen blev det uppställning klassvis när klockan ringde. Spännande!

Kitty har nära till skolan, går man långsamt tar det 45 sekunder, över gatan och nerför en liten liten backe och så är man där, där ni ser ett rött tegelhus med grönt på är vår gata och skolans trädgård är bredvid oss.

Massor med folk, tre klasser med 18 barn i varje + alla föräldrar och en hel del syskon som ville vinka första dagen…

Vi försökte oss på några familjefoton, tänk att det ska vara såååå himla svårt att få fyra personer att titta åt samma håll i en sekund…

Ganska raka led!

Kitty mitt i myllret, ser rätt nöjd ut!

Kitty + bästis Amalia och Brendan, dagiskompis.

 

17 tankar om “Vår skolflicka

  1. En sa sot skolflicka! Visst at det praktiskt med uniform?! Jag alskar det. Enkelt och man vet vad de skall ta pa sig pa morgonen;-)

  2. Jättefin ser hon ut på sin första dag i skolan! Hur går det med hennes Suzuki piano? Min son ska börja nästa månad, han fyller 4 i november. Jag undrar om han är redo…

    • Vi tar paus från det i år faktiskt, kändes som om det var lite väl mycket struktur för oss och Kitty tappade liksom bort det roliga med musiken, men det finns säkert olika sorters suzuki-program, vårt var nog för seriöst, i alla fall för oss som mest ville att hon skulle lära sig lite piano och ha kul men inte bli konsertpianist… Hoppas att det blir roligt för din pojke!

  3. Åh vilken fin familj och sötaste Kitty! Känner igen det där med att alla inte tittar åt samma håll! Hoppas det kommer gå bra med skolgången och att hon kommer att trivas!

  4. Åh, vad härligt. Och samtidigt lite konstigt, även om jag aldrig träffat er på ”riktigt”. Jag har följt dig sedan du började blogga, Stella inte var påtänkt ens och Kitty en baby. Nu är hon skolflicka:) Är för övrigt himla förtjust i ditt trevliga sätt att blogga, personligt, vardagsnära men samtidigt väldigt mysigt. Fortsätt gärna med mer recept igen (har gjort din sötpotatiskyckling och banoffeepaj säkert tusen gånger nu – så gott! ;)). Kram!

    • Åh, den där sötpotatiskycklingen är så himla god, tack för påminnelsen, måste göras snart igen… Och tack så väldigt mycket för bloggkomplimanger, precis så känner jag faktiskt för många läsare som kommenterar och ”pratar” då och då, när vi ”träffades” var de singlar eller kanske hade pojkvän, plötsligt är en del gifta eller har skaffat barn. Bloggandet är ett trevligt sätt att följas åt lite grann i livet! Kramar till dig Sara 🙂

    • håller med! skrev det på ebbas blogg i somras, när han var med på en bild. men den kommentaren togs bort 😀 tycker han är en riktig snygging! grattis till kapet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s