Laddar

Kitty, Stella och Jeff är ute på äventyr och jag fixar med lite av varje hemma, tog en runda till affären och köpte ett litet lager med blöjor, hushållspapper, toapapper, diskmedel… Tänk vad mycket sånt som går åt hela tiden! I eftermiddag blir det grill med några andra svenska mammor och barn – trevligt. Ikväll ska jag lägga fram allt jag behöver inför morgondagens lopp och ladda upp – dricka lite extra och äta någon smörgås innan jag lägger mig! Kul ska det bli 🙂

Förresten, i veckan klickade jag hem fina vinterkängor till Kitty, prickar av listan med grejer hon behöver allteftersom jag hittar något. Tror hon kommer gilla dessa skarpt! Stella behöver nästan inget, härligt att bara kunna plocka. Det enda är att hennes fötter är lite större än Kittys, tror att hon kan klämma i dem i Kittys gamla vinterstövlar nu i höst men framåt januari blir det nog trångt…

Hoppas att ni alla har en toppenhelg!

 

4 tankar om “Laddar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s