Uppladdning

I lördags åkte vi på litet grillkalas med några andra svenska mammor och barn. En mamma hade bakat helt fantastiskt goda brownies, alltså så himla goda, toppade med alldeles lagom knaprig kola och sylt, jo faktiskt, som blev seg i ugnen. Jag fick med mig en extra hem – perfekt uppladdning inför vårt lopp på söndagen 🙂

Receptet kom från Ottolenghis kokbok. Åh vad mycket gott och inspirerande det finns i boken, lånade den av en kompis någon vecka i somras och kunde inte sluta bläddra. Tror att den måste klickas hem från Amazon inom kort. Skulle gärna vilja besöka deras restaurang i London någon gång, vi får väl se när det kan bli av… Någon som har varit där?!

2 tankar om “Uppladdning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s