Hej!

Hoppas ni har en trevlig helg var ni än är! Här i Philadelphia körde vi igång helgen igår med Stellas balett på förmiddagen, sen när vi hade hämtat Kitty på skolan bakade vi pumpamuffins med massor av kryddor, lite som mjuk pepparkaka, mmm, lägger upp recept som jag hoppas att jag kommer ihåg i huvudet… På kvällen gick vi ut och åt middag med kompisar, vi har försökt få ihop en ”dubbeldate” sedan mars, hur galet är det? Svårt när två barnvakter, jobb, resor etc ska koordineras. Trevligt var det i alla fall! Nu grejar jag hemma medan Kitty, Jeff och Stella gick iväg till Kittys första fotboll för säsongen. Det är regnigt och fuktigt här, urk, man blir svettig bara man går utanför huset.

Det här är en ögonblicksbild, enda gången Stella inte höll min hand (eller helst hela mig) under hela lektionen. Efter måndag-torsdag på dagis vill hon bara hålla sig så nära mamma som möjligt hela fredagarna tror jag. Rätt så mysigt i och för sig!

6 tankar om “Hej!

  1. Precis kommit hem efter två veckor i USA, härligt att läsa ikapp i bloggen! Fick inte till alls så mycket shopping som jag hade hoppats på (inte så lätt med barnen ju…) så nu får det bli lite nätshopping hemifrån under hösten istället. Inte helt fel det heller 🙂

    • Absolut! Måste fixa balettskor och dräkt till henne, känner mig som en slapp mamma som inte köpt något sånt än… Äsch, hon klarar sig rätt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s