4 oktober?

Hmmm, det syns visst inte så bra på den här bilden men jag lovar att min iPhone har en ganska stor spricka som startar vid hålet man sätter hörlurarna i… I min dagliga rutin ingår nu att googla ”iPhone 5 release”, undrar hur många andra som sitter och gör det?!! Och nu verkar de senaste ryktena peka mot 4 oktober, jippi, det är ju rätt snart. Oj vad nyfiken jag är. Kameran på min telefon är så himla seg och långsam nu, hinner liksom inte öppna sig förrän ögonblicket är förbi, hoppas på en förbättrad kamera (4:ans verkar ju mycket bättre också, min är en 3:a) så att jag kan fota och blogga mer med telefonen… Vi får väl se hur det blir.

Annars började måndagen trevligt här, hörde svenska på mataffären alldeles vid mig, visade sig vara en jättegullig amerikansk tjej gift med svensk som bott i Göteborg i tre år. Hon pratade svenska med deras lille son, djupt imponerad. Och de bor alldeles nära oss, inte många svenskar här i vårt område annars tyvärr så det här var väldigt kul! Tänk, Sverige är rätt litet, visade sig genast att vi hade gemensamma vänner, eller nästan i alla fall. Hoppas ni alla har en bra start på veckan!

9 tankar om “4 oktober?

  1. Häftigt, världen är verkligen liten! Jag sprang på en tjej här i Bergen som jag senast träffade när jag pluggade i Budapest för 4 år sedan. Och då är hon inte heller härifrån!
    Väntar också på iphone 5 men det är väldigt tyst om den… Hoppas på 4 okt i USA då så den skyndar sig till Norge snabbt efter det! Ha en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s