Höstkläder

Än har vi varmt väder här i Philly så höst- och vinterkläderna ligger tryggt på sina hyllor i garderoben, jag är så trött på sommarkläder att jag mest slappar runt i tshirt och gympabyxor. Häromdagen kom JCrews senaste katalog hem, härliga färger på omslaget, eller hur? En sån där färgkombination (knallrött+senapsgult+korall och lite rosa) som jag aldrig skulle komma på själv, dessutom vet jag inte om det skulle se lite väl knäppt ut i verkligheten… Men inspirerande i alla fall. Åh, väldigt sugen på höstfärger, som den här mjuka tröjan i varm pumpa-orange, tittade på den igår men såg nu att färgen måste tagit slut, ojoj…

Ljust mintgrönt också fint!

4 tankar om “Höstkläder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s