Fredagsbak på en torsdag

Hej från Philly! Kitty är ledig från skolan idag och imorgon eftersom judiska nyåret, Rosh Hashana, firas. Vi har tillbringat morgonen med våra datorer, Kittys är hemgjord… Hon är väldigt nöjd med den trots att bilden på giftfisken varken rör sig eller går att byta ut. I eftermiddag tänkte vi baka äpplekaka med honung och kanel, receptet fanns i Gwyneth Paltrows senaste Goop Newsletter som kom idag. Den låter väldigt god, rapport kommer i bloggen! Ikväll kör vi mot Connecticut och ser fram emot en härlig helg med äppelplock, pumpainköp, lek med Kusin Mona och annat skoj. Ha en härlig hösthelg ni med, torsdag är ju nästan helg eller hur?!

Bild från Goop.com

11 tankar om “Fredagsbak på en torsdag

  1. Tack! Hmm, som jag förstått det började firandet igår kväll och fortsätter idag. Nu har Kitty och jag bakat äpple- och honungskaka som står i ugnen, hoppas den blir god 🙂

  2. Sag ocksa det receptet i GOOP! Far testa I helgen. Gott Nytt ar! Ha en harlig helg I CT, det skall bli MYCKET kallare, jippi for hosten!

    • Åh, det blev verkligen bra, hon hade glömt sockret bara, jag tog 2 dl och det verkade funka, bara smakat på smeten än dock, kakan sparar vi till svärföräldrarna och allihop imorgon 🙂 Härligt med svalt väder, jippi!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s