Nytt

Ständigt nya påhitt i mataffären, vet inte riktigt vad jag ska tro om den här varianten (hihi, jag tror att hon som skrev om pizzan fick betalt…) jag såg idag. Pizza med bär kan ju annars funka, på restauranten Lasse-Maja på Marstrand gör de en alldeles otroligt god efterrättspizza med vit choklad och hallon, serveras med vaniljglass, mmm… Kitty och Stellas favoritfrukost just nu är de frusna våfflorna, väldigt goda tycker jag med! Godast är de ju rostade, men Stella gillar dem även frysta, hmm. Häromdagen i mataffären ville Stella hellre gnaga på frysta ärtor än en Oreo cookie förresten, funderar på om hon verkligen hör ihop med mig?!

14 tankar om “Nytt

 1. Det där såg verkligen inte gott ut… Men hade varit väldigt kul om du kunde testa en och skriva en recension. Marstrandpizzan däremot – den fick det att vattnas i munnen! Tror jag måste springa ner till affären och köpa lite frukt + vit choklad! 🙂

 2. Kul inlägg! Jag älskar att gå i mataffärer när jag är i USA! När vi var i Chicago för precis ett år sedan nu hade de skyltat med massa halloween prylar och mat, jag tog kort på det men blev haffad av en butiksanställd som förmanade mig att man inte fick fota i affären….

  • Lite olika med sånt där, känns alltid lite pinsamt att fota och jag försöker göra det aningens i smyg… Men ingen har sagt till mig än i alla fall!

   • Tycker också det känns pinsamt 🙂 hyfsat enkelt om man har iphone men systemkamera är ju sällan särskilt diskret 😉

 3. Frysta sesame street waffles och pannkakor hor till frukost favoriterna har ocksa! Och bacon, vilket ar nytt. Rostat brod med nutella slinker ocksa ned. Det tillsammans med ett glas mjolk och en frukt ar en bra start pa dagen;-)

 4. Hej Amy!

  Jag bor för tillfället i Skottland och förfäras över de brittiska matvanorna med kakor, chokladpålägg, flottiga pannkakor, vita trekantssandwich, chips och annat friterat. Detta ligger ju rätt långt ifrån våra svenska, förhållandevis hälsomedvetna, matvanor. Hur ser du på saken? Du skriver i en av kommentarerna ovan att ni har börjat med Nutella hemma, är det någonting som ni i familjen hade ätit om ni bott i Sverige? Jag vill understryka att detta inte är någon som helst kritik mot dig utan bara mina funderingar. Personligen klassar jag ovan nämnda ”livsmedel” som godis/snacks som inte hör vardagen till utan någonting som man kan lyxa till det med på helger eller kalas. Nu vet ju inte jag hur det är i USA men här i Storbritannien äter folk sådant här varje dag, och det klassas som normalt.

  Det skulle vara väldigt roligt om du ville skriva lite om din syn på den amerikanska kosthållningen, samt hur du och din familj väljer att tillämpa den.

  Tack för en himla fin blogg som jag med glädje följer 🙂

 5. Haha, lätt köpt blogginlägg! (Ja, det du länkade till alltså…)

  Hm, efterrättspizzor KAN ju faktiskt vara goda, så man kanske skulle testa…
  Förövrigt är ju ananas på pizza smaskens! Men då gärna med något salt för att balansera det, iofs…

  Håller med om att Nutella är galet gott, men håller även med Caroline om att det inte känns så bra att äta en socker- och härdadefettsörja på vardagsmackan…
  Klokt av Stella att gnaga på ärtor, tycker jag! 🙂

 6. Men amerikanska matvaruaffärer ÄR faktiskt alldeles ohyggligt underhållande! Jag skulle kunna gå runt i timmar och förundras över allt annorlunda som finns. En del produkter börjar man skratta åt för att de är så märkliga och annat vill man dra med sig hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s