Fullt upp!

Denna veckan är det busy, busy här hos oss. Stora projekt på gång och dessutom kommer ju mamma och pappa på fredag. Åh vad kul! Och då vill jag såklart att allt ska se extra fint ut. Satsar på att plocka och fixa ordentligt torsdag kväll för annars hinner vi bara stöka till igen… Det går ju som bekant extremt snabbt för alla de där småsakerna att åka fram ur sina gömmor igen. Hoppas ni har en bra vecka!

Stella, jag och ”bebi” tog en kaffepaus på väg till baletten i fredags. Det var en sån där härlig morgon när allt flyter på och man har god tid på sig. Alltså hann vi stanna och leka i en park och dricka kaffe 20 minuter innan baletten – riktigt mysigt!

5 tankar om “Fullt upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s