Neeeeej!

Bloggar för första gången från min nya snabba iPhone, sängläge gäller, depp, nu har maginfluensan hamnat hos sista familjemedlemmen nämligen mig. Mitt under den trevliga lunchen på LPQ. Och alla våra trevliga Halloween-planer, buhu… Jeff tar med sig barnen på parad medan jag stannar hemma, får väl hålla mig undan ikväll men kanske kan sticka ut huvudet med kameran i alla fall. Brukar ha turen att slippa de här maggrejerna men inte den här gången…

20111031-162237.jpg

6 tankar om “Neeeeej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s