Happy Friday!

Vad har ni för helgplaner? Kitty och Stella planerar helt säkert något som har med pinnar att göra. Eller möjligen blad (samla höstlöv till vår samling) eller kanske jord. Stellas senaste grej är att gräva med händerna och fylla jeansfickorna med små jordhögar. Hmmm… Deras stora gemensamma intresse är i alla fall pinnar, helst jättestora! Den här hittade de i Connecticut för några veckor sedan.

Men som vanligt kör vi igång fredagen med balett, Stella och jag och sedan blir det nog lunch med ett litet gäng därifrån. Kitty har ”picture day” i skolan, fotografering alltså. Man får välja mellan 14 hemska bakgrunder, vet inte vilken jag ska välja, en neutral tror jag, förresten, jag lägger in en bild så får ni hjälpa mig…

2 tankar om “Happy Friday!

  1. Men, vilka söta tröjor!
    Här ska vi rita Mangaserier på biblioteket. Undrar just vad ettåriga lillebror kommer tycka om det…
    Imorgon blir det traditionell promenad till släktgraven. Älskar alla tända ljus i mörkret – sååå mysigt.

  2. Njuta av lite hostvader och inte snostorm den har lordagen 😉 samt heja pa mom svagerska som ar har pa besok for att springs NYC Marathon imorgon! Idag blir det ocksa en svang till LPQ for en mysig frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s