Fotboll, farmers market, soppa…

Lördagförmiddagen såg ut som vanligt här, ja, förutom att min moster är på besök. Så roligt! Vi gick till fotbollen i höstsol (om än lite kallt…), shoppade på farmers market och ikväll blir det soppa och massa rostade grönsaker. Hörs snart igen!

5 tankar om “Fotboll, farmers market, soppa…

  1. Tack för att du delade med dig av soppreceptet:-)! Lagade den ikväll, ALLA åt. Och med alla menar jag en sjuåring som ”inte äter soppa, mamma”, en femåring som ”bara gillar pannkaka” och är spinkigare än en benget, en högst bestämd treåring som just nu tycker att allt alla gör är ”dumma dumheter. Faktiskt”. Och så fick lilla 9-månadersbebisen smaka, lycklig som få av att få samma mat som storbarnen.

    Det är inte just alla middagar som går såhär trevligt till som ikväll.

    Tack för en mysig blogg. Hur går det med läkar-jobberiet borta i Philly? Undrar då jag själv så smått börjar ladda för att söka AT här i Sverige. (Vi mejlades någon gång i samband med att du flyttade bloggen från MAMA. Då hade jag tre små, nu är de fyra:-D) Vi får se om jag lyckas dra hela familjen från Sthlm el om det blir till att vackert vika i 18 månader el så…sic!

    Kram!

    • Men åh vad roligt Ulrica! Och grattis till lilla fyran 🙂 Vi åt faktiskt också soppan till middag igår allihop och det kändes så mysigt att faktiskt sitta alla fyra och äta samma mat utan (nästan i alla fall!) gnäll… Vad spännande med AT. Jag har för tillfället i alla fall bytt bana här, insåg att jag bara inte kunde tänka mig att vara borta från familjen så mycket som jag skulle behöva under en residency tyvärr! Så nu läser jag nutrition och hoppas kunna arbeta med patienter som dietist ungefär istället. Stor kram och kul att höra från dig igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s