Höga krav

Kitty insisterar nu på att Stellas vagn inte alls är tillräckligt cool. Jag kan i och för sig förstå henne, den här pimpade vagnen vi spanade in på lekplatsen är onekligen betydligt coolare… Silversprejad kartong och folie. I ett svagt ögonblick sa jag att, jo vi kan nog fixa Stellas vagn lite. Imorse var Kittys första ord: nääääär ska vi egentligen dekorera Stellas vagn? Hmm, nej det får nog vänta till Halloween nästa år!

20111107-103223.jpg

5 tankar om “Höga krav

 1. Men helt underbart ju! Förstår Kitty, vem vill inte ha en pimpad vagn? Ni får bygga en lådbil eller kanske förvandla en gammal dockvagn till något kreativt, glittrigt och galet vackert.

 2. Ha ha ha, Pimp My Ride fick ju en helt ny betydning nu 🙂

  Håller också med Sandra – jag ääälskar amerikansk maxi-jul. Hade varit väldigt kul om du kunde fotografera lite skyltfönster och liknande och visa upp i bloggen.

 3. Ha Ha Ha, haller med Kitty det var ju en jatte cool vagn – nu far du allt ta och pimpa till din bugaboo(?).
  Forresten, barnvagnstips mottages tacksamt:)

  KRAM

  • Åh, barnvagnstips, absolut! Jag är lite barnvagnsgalen… Vår bugaboo står nu i källaren, den var super när Stella var bebis, men nu går vi inte så långa sträckor och hon sover inte i vagnen så då funkar vår pyttiga maclaren bra. Måste allt spana på alla nya barnvagnar och rapportera lite 🙂 Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s