Superjuligt

Julmys här på bloggen har efterfrågats, det måste jag ju absolut satsa på! Ska se till att fota så mycket jag bara kan när jag ser något fint och juligt… Bläddrar bland mina bilder från förra året och inspireras, här bakas lussekatter i mormors kök.

Förresten, Kitty och jag bakade helt knäppa kanelbullar i helgen, jag fick lova henne att inte berätta för mormor om hur konstiga de blev. När Kitty bakade med mormor blev ju bullarna mycket bättre och Kitty ansåg sig nu vara expert. Men våra bullar jäste inte alls. Som små stenar blev de! Kitty och Stella äter dem ändå med glatt humör. Som hårt kanelbröd beskriver Kitty bullarna…

2 tankar om “Superjuligt

  1. Oj, här har jag missat gå in på några dagar och vad ser jag, en massa inlägg! jag är nyfiken på hur ni firar pynt, mat etc) thanksgiving!

  2. teorier från en baktokig:

    * för varm degvätska – den dör ganska snabbt när det blir för varmt
    * för kallt i rummet där degen skulle jäsa
    * använde ni amerikansk pulverjäst? I så fall kan den vara boven – jag vill minnas att den inte alltid var så jättepålitlig när jag själv bodde där…

    Bättre lycka nästa gång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s