Min nya last

Ibland känns det härligt glammigt med snygga naglar, men när jag målar naglarna eller går på manikyr (som här kan fixas för runt hundralappen!) så blir det hackigt och fult efter en dag. Sen vill jag bara bli av med nagellacket… Men för ett tag sedan testade jag shellac, gelmanikyr tror jag det kallas och det är verkligen helt fantastiskt! Håller sig 100% perfekt i minst 10 dagar. Trots fickor med dragkedjor, nycklar, matlagning osv… Inget biter på det! Nu är jag alldeles fast – det piggar liksom upp att titta ner mot tangentbordet och se fina klarröda naglar (innan hade jag syrenlila-grå) hoppa runt där. Näpp, nu dags för torsdags-tv, nya Office väntar!

7 tankar om “Min nya last

 1. hur blir det när man tar bort lacket? Jag har haft såna här gelenaglar (istället för akryl) och de måste filas bort vilket gjorde att de måste lämna en tunn hinna av geleén för att inte fila direkt på nageln så denna var kvar alldeles skrovlig och ful, till dess den växte ut – såg hemskt ut! kan man ta bort shellacket på ett enklare sätt?

 2. Fint! Synd att det är så dyrt med manikyr här, det kostade 450 kr när jag gjorde en i våras. Sånt är verkligen oceaner bättre ”over there” 🙂

 3. Jag skulle också vilja veta hur man tar bort det. Kommer att åka till New York under våren och är sugen på att testa shellac när man kan få det gjort för en vettig peng, men eftersom det inte finns på kartan att jag kommer att fortsätta hemma i Sverige så är det ju bra om det går att få bort på ett smidigt sätt. Det är trist att allt sånt här ska vara så dyrt i Sverige, skulle vara kul att kunna unna sig men det är helt enkelt inte värt det när man måste prioritera.

 4. Amy, jag älskar Shellac eller Gelish nails! Bäst! Letar efter ett ställe här i Schweiz som har det! Ha en trevlig Thanksgiving ( och black Friday!!!)

  KRAM!!!!

  Anna

 5. Åh jag har hört talas en del om detta underverks lack 🙂 senast var det hos Gynning som provat på och var jättenöjd.
  Själv har jag ”fejknaglar” av gelé som jag är jättenöjd med och alltid naturella.
  Det här låter och verkar definitivt som ett bra alternativ till det där andra.

  Kram Mrs G

 6. Måste kolla upp det där med hur man egentligen ska ta av lacket, jag började liksom pilla efter 10 dagar sådär då det blev några hack, naglarna såg inte så vackra ut då direkt, tror att det finns någon slags specialmedel man kan använda…

 7. Du tar bort det genom att fila ner en del av färgen mer en grov fil, ”ruffa” till ytan ordentligt, sedan tar du bomull i aceton, lägger runt nageln och virar folie runt. Sitter med det nagelpaketet ett tag och så löser det upp sig 🙂
  Mina har hållt varierande beroende på färg.. de första höll i tre veckor(!) tog bort dem endast pga utväxten, de andra har kommit in smuts emellan färgen och nageln efter någon dag :S Har du skött om dina på något speciellt sätt eller bara låtit dem vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s