Snart kör vi igång!

Thanksgiving-firandet alltså. Men än så länge sitter jag vid mitt lilla skrivbord och fixar. På fredag tänkte jag laga den här blomkålsgratängen som en trogen bloggläsare tipsade mig om. Låter supergod! Jo, vi firar Thanksgiving på fredag också, med kompisar då och imorgon med familjen. Då lagar jag faktiskt ingenting, rätt så skönt… Vi måste åka tidigt på morgonen för att slippa sitta fast i trafikkaos hela dagen! Men när jag surfade in på Smitten Kitchen för en stund sen blev jag väldigt sugen på att testa hennes ”sweet potato biscuits” – kanske hinner baka dem också på fredag…

 

En tanke på “Snart kör vi igång!

  1. Hej Amy! Vad roligt att du börjat blogga lite oftare igen nu på hösten. Saknade redan dina blogginlägg till morgonkaffet 🙂

    Ha en riktigt trevlig Thanksgiving!
    /Mimmi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s