Det blev lite över

Här kan ni se dimensionen på kalkonerna, rätt så rejäla! Det blev lite över kan jag meddela… Idag har vi haft en solig härlig dag, sen åkte vi iväg på Thanksgiving-firande nummer två. Nu har jag ätit kalkon så det räcker ett tag framöver. Imorgon är det Mupparna som gäller!

20111125-222204.jpg

5 tankar om “Det blev lite över

  1. Åh, blomkålsgratängen blev stor succé!!! Och Kitty lyckades riva all ost, gruyere är hennes nya favoritsort… La resterna i ny form igår och tog på lite extra brödsmulor och ost, blev som en alldeles ny gratäng och minst lika god 🙂 Hoppas ni hade en trevlig thanksgiving/adventshelg!

    Och vi var ju faktiskt inte fler än 18 på thanksgiving så det blev en hel del rester, gissar att Jeffs kusiner fortfarande har kalkon kvar…

  2. Man blir lite övermätt på kalkon eller hur? Vi firade också två Thanksgiving i år (fast i oktober eftersom vi firar tidigare i Canada) & jag är fortfarande less på kalkon. Knappt så att vi ens ätit kyckling sedan dess. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s