En dag sent

Jo, men det är jag ändå rätt nöjd med… Idag packade Kitty och jag upp allt ur jullådan, mina favoriter är nog de små keramiksvamparna, även om de inte ens är särskilt juliga. Mossan hade min moster med sig hit för några veckor sen! Vi kör mycket import här har ni nog förstått 🙂

Nu sover flickorna (Stella i stor säng för andra natten, hon ser så liten ut i den men verkar trivas!) och Jeff är i New York med kompisar bara en kväll. Min plan är att ta itu med stora IKEA-påsen tvätt framför teven och därefter belöna mig med det sista av den goda tiramisun en kompis tog med till oss i lördags, välförtjänt eller hur?!

20111129-204253.jpg

20111129-204356.jpg

Härliga färger på teckningen Kitty gjorde i skolan idag, vi gillar färgglada mönster bägge två! Hoppas veckan startat bra för er. Imorgon har vi förresten Kittys första kvartsamtal, spännande…

En tanke på “En dag sent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s