Julbak

Dålig uppdatering i helgen, fullt upp! Men igår tände vi andra ljuset i alla fall. Så mysigt, om mindre än två veckor tänder vi fjärde i Göteborg! I lördags var vi på supertrevligt svenskt julbakskalas, massvis av godis och annat producerades. Stella och jag gjorde snöbollar, gott och enkelt: smält ca 100 g vit choklad i micron, blanda i sådär 1 dl kokosflingor och några droppar pressad citron. Kanske behöver smeten stå lite i kylskåpet innan du rullar till små snöbollar 🙂

20111205-094902.jpg

20111205-094942.jpg

5 tankar om “Julbak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s