Dalatöser

Hej! Nu har jetlaggen börjat lägga sig och Stella och jag stortrivs med allt julfirande hemma i Götet! Efter att ha lyckats hålla sig vaken i stort sett hela flygresan (Stella kan vara vaken hur länge som helst, jag fattar det inte! Jo, jag höll mig också vaken men såg mycket mer sliten ut än Stella) var Stella alldeles utmattad när vi väl kom till Göteborg, första natten fick jag väcka henne efter 16 timmar, det kändes liksom konstigt att hon skulle sova längre och andra natten väckte jag efter 14…

Stella vill helst leka med Marianne hela tiden och när hon fick chansen att ha likadan gul klänning som Marianne var hon väldigt nöjd. Visst var de fina i sina folkdräkter? Ebba och jag kämpade som galningar för att få några bra kort på dem, vi lyckades väl sådär…

9 tankar om “Dalatöser

  1. Jag känner igen mig i Stella, kan också hålla mig vaken hur länge som helst, för att sedan sova riktigt länge för att ta igen den förlorade sömnen. Sist sov jag 13 timmar för att kompensera jetlag men Stella slår det med sina 16 + 14 timmar som egentligen kunde varit mer…

    God jul!

    • Ja, borde kanske testa någon gång att se hur länge hon kan sova egentligen, vi kom i fredags och än så länge har hon inte vaknat av sig själv varken på morgonen eller när hon vilat på eftermiddagen… God jul Tobias 🙂

  2. Ja gör det, låt Stella sova oavbrutet efter att ha varit vaken länge nån gång. Hur länge kan hon sova? 20 timmar, 24 timmar? Ser fram emot att läsa om det i bloggen nån gång framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s