Mer höst än vinter

Förra året kom vi hem till ett riktigt vinterland i december, bara att bylta på med overaller, fleecetröjor, långkalsonger och annat… Men nu i år känns det mest som höst i Göteborg. Kanske inte lika mycket julkänsla, men det är ju rätt bekvämt att slippa frysa i lite tunnare jacka och lätt kunna promenera in till stan med Maclaren-vagnen.

PS. Mycket nöjd med mina nya små Minnetonkas från J Crew!

4 tankar om “Mer höst än vinter

    • Stor skämsvarning på det här erkännandet… Jag klickade hem dem i både brunt och svart när de plötsligt var nedsatta + 30% rabatt på reapriset gällde. Så de svarta ligger hemma i garderoben, tänkte ta fram dem för att pigg upp mig i januarimörkret 🙂 Tycker absolut du ska slå till, så sköna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s