Marsipangrisar hit och dit

Mamma har varit på pyssel hos en kompis och gjort superproffsiga marsipangrisar. Det finns en till marsipangris här hemma och det är jag. Tror att jag håller på att förvandlas till en, i alla fall om man är vad man äter! Det är absolut inte så att marsipan är något jag längtar efter resten av året men när det finns här hemma är det väldigt lockande på något sätt, speciellt bitarna med mycket choklad på… Mmmm!

En tanke på “Marsipangrisar hit och dit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s