Fredagsmys

BildHej allihop! Oj, oj… Nu blev det visst en bloggpaus. WordPress ser annorlunda ut ser jag också. Hmm… Men det verkar funka ungefär som vanligt ändå. Vi landade i Philly 2 januari och vardagsrutinerna körde igång nästan genast för oss alla. 2012, det kommer att bli ett toppenår, tror ni inte det? Idag är det blåsigt och halvgrått här i Philly, men förra fredagen sken solen. Kitty och jag fredagsfirade med cake pops och varm choklad/kaffe på Starbucks och lekplatslek efter det. Idag har vi inte mycket planerat, men något trevligt får vi hitta på… Happy Friday!

5 tankar om “Fredagsmys

    • Och varför läser du om du bevisligen inte är nöjd? Man kan ju ha ett liv utanför bloggen med. Amy, jag gillar din blogg i vilket fall och förstår att du inte kan blogga jämnt. Men jag gillar såklart när du gör det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s