Färgstarkt

Som vanligt massor av vackra klänningar att spana in på Golden Globes! En stor trend var ”sjöjungfruklänning” – till och med min man noterade det 🙂 En hel del svarta klänningar också. Det tycker jag ändå är lite tråkigt. Det är så vackert med någon härlig färg, en svart klänning blir kan såklart vara elegant, men som sagt, aningen trist på något sätt… Här är några favoriter, bilderna hittade jag på ew.com.

Reese Witherspoon i klassiskt snyggt fodral. Och bästa beachfrisyren!

Jag tyckte den syrenlila färgen var helt klockren på Octavia Spencer, fin drapering också. Har ni sett The Help? Jag gillade boken men inte filmen!

Laura Dern som vann för sin roll i nya tv-serien Enlightened. Höstens bästa tv-nyhet tyckte jag!!! Spana in! Gillar 70-talsinspirationen och att den här klänningen känns så annorlunda.

Har ni kollat bilder från gårdagen? Några favoriter? Angelina Jolie ser så fruktansvärt mager ut nuförtiden. Natalie Portman och Jessica Alba var snygga också förresten!

 

4 tankar om “Färgstarkt

  1. Dessurom är det så väntat med allt glitter och hon är ändå inte tråkig utan väldigt glamorös i den röda. Fullträff helt enkelt!

  2. Jag har svårt för beachfrisyr på gala, men snygg är hon iaf! Jo, berätta varför du inte gillade filmen ”the help”!

    • Jag tyckte att den inte hängde ihop! Det blev så hackigt, man lärde inte känna karaktärerna ordentligt. De skippade många bitar av boken (såklart) men tappade mycket av känslan… Kanske hade tyckt mer om den om jag inte läst boken först!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s