Granola med glöggsmak…

Måndag med söndagskänsla idag. Planerar och fixar inför veckan, känner mig rätt så husmoderlig då jag just gjort granola och ett lass risgrynsgröt – Stellas favoritfrukost. Rotade i kryddskåpet och hittade en flaska aromatisk tinktur med glöggsmak, hällde i lite i granolan och väntar nyfiket på att smaka på resultatet… Stella leker med Kitty + kompis i källaren, så roligt att se hur mycket lilla Stella beundrar de stora flickorna, hon är så himla nöjd med att få vara med en stund!!!

20120116-152838.jpg

2 tankar om “Granola med glöggsmak…

 1. Låter mumsigt!

  Jag väntar med spänning på inlägget om tvåspråkig familj! Jag fick för fyra månader sedan en liten tjej som förhoppningsvis kommer att vara tvåspråkig me! vi bor i canada å det är bara jag som pratar svenska 100%, även om pappan pratar så gott han kan (fyra månader på sfi)
  En annan sak. Saknar inte du din familj hemma i sverige nå fruktansvärt?? vet inte hur länge du bott i usa men jag som födde Alice hemma i sverige och har de flesta vänner där, längtar hem BIG TIME mest efter min mamma haha! vill hem hem hem! men vad gör man när det finns jobb här för mannen och inte där? 😦 well well, det är väl bara at stå ut.

  tack för en trevlig blogg!

  Victoria

 2. Hej Victoria! Grattis till lilla flickan 🙂 Jättebra att pappan kan lite svenska också, även om ni inte pratar svenska tillsammans hela tiden gör det så stor skillnad att han kan förstå och inte känner sig isolerad när du pratar svenska med er dotter. Och jo, jag saknar familjen hemma! Hittills har vi kunnat ses mycket ändå. Det hjälper! Vi har varit hemma 2-3 mån per år, 2 veckor på jul och 2 månader över sommaren så då får man en ordentlig dos. Sen brukar mamma och pappa komma och hälsa på. Men jag kan verkligen förstå dig och speciellt när man är hemma med en liten bebis så kan man känna sig ensam och har såklart tusen frågor om olika saker hela tiden! Det hjälper att ha svenska kompisar här i Philadelphia också tycker jag. Och skype är bra 🙂

  Amy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s