Joy Cowley

På fredag är det Joy Cowley-day på Kittys skola. Alla barnen ska klä ut sig till en av karaktärerna i hennes böcker (som jag aldrig hade hört talas om förut!) och Kitty vill såklart vara en ”meanie” – något slags monster, absolut inget annat … Pust, några bra (och framförallt enkla!!!) idéer för utklädning?

3 tankar om “Joy Cowley

  1. Hmm, den där hatten kan man ju rätt så lätt fixa till i alla fall… Nagellack i grått också kanske? Måste kolla om det är ”lagligt” på fredag när man ska klä ut sig!

  2. Gott Nytt 2012!

    Det enda jag kommer att tänka på är när jag för kalaslängesedan dansade balett i Värmland, var runt 6-7 år och vi skulle vara troll i en uppvisning. Mamma sydde en ”klänning” av tyg som var brun-beige (tänk gammal potatis-säck…) bara som en rektangel, med 3 sydda sidor, öppet nedtill och sedan utklippt runt halsen, väldigt ofint och trolligt. Vi knöt ihop det hela med ett rep. Sedan kommer jag ihåg att det var brun kajal som fixade märken i ansiktet. Håret var tovigt också, vet inte hur det gick till… kanske en classic old school ”tease”;) Ska se om jag hittar någon bild, enklare en att förklara kanske. Lycka till!

    Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s