Klassiker

Vem har inte klippt håret på sina My little ponies? Eller barbies då… Hittade en liten hög med regnbågshår i Kittys rum igår. Precis när hon skulle springa till skolan såg jag att hon också klippt sig själv. Ett halvt ögonbryn borta, oj!!

20120119-074115.jpg

7 tankar om “Klassiker

    • Jag vet! Fick köra lite skrämseltaktik efteråt, ”det kan komma massor av blod!” – nu hoppas jag att det är slut på klippande här…

  1. När jag var 5 hade jag långt, blont, lockigt hår…fram till den morgonen då jag bestämde mig för att härma pappa. Han hade stort skägg, och när han skulle klippa det la han ut massa tidningar i hallen framför spegeln, och så klippte han skägget och lät håret trilla ner på tidningarna på golvet. Det såg ju jättespännande ut! Jag hann klippa av nästan hela håret innan mamma vaknade och insåg katastrofen… Jag hade tydligen en slags variant på hockeyfrilla, för framtill hade jag kommit åt och klippt ända in till hårbotten, där det en gång var en lugg, men bak nådde jag inte helt så där var det några längre testar kvar. Detta hände på vintern så jag fick gå med mössa LÄNGE 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s