Ösregn

Inte många fler än jag och ett gäng cyklande poliser ute… Gillar i och för sig regn, men mest när jag sitter inne och det smattrar mot rutan…

20120123-160613.jpg

En tanke på “Ösregn

  1. Hej Amy! Jag läste din blogg under veckorevyn(tror jag?)-tiden och tyckte den var så himla mysig! Googlade på ditt namn idag och hittade dig här. Anledningen till att jag googlade, är att jag minns att du läste till läkare i gbg. Jag pluggar själv till läkare (termin 4) och är i skaffa-barn-tankar. Vågar man? Orkar man? Hinner man? Undrar förstås med avseende på studierna. Hittills har jag haft svårt att ens hinna med mig själv (träning, vänner, egentid, sambotid…), men jag lever på hoppet att man kanske får nåt slags superkraft som småbarnsförälder, som gör att det går ihop. Hade du tillrått eller avrått? Ursäkta att jag som anonym frågar, hittar ingen i min bekantskapskrets att fråga, som är i samma situation (de flesta av mina kursare är födda typ -90…). Tack på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s