Frukost framför datorn

Nu laddar jag upp för den här dagen med god frukost framför datorn: grekisk yogurt, granola, hallon, stoooor kopp kaffe och så hittade jag en halv avocado i kylskåpet också, den fick göra frukosten lite extra lyxig – gott med citron och örtsalt till. Planerar lite smått för trevliga besök i februari och snart ska jag springa iväg på en kurs. Ha en bra onsdag allihop, den här veckan går snabbt tycker jag!

 

6 tankar om “Frukost framför datorn

  1. Och när jag tittar på bilden så tänker jag på att jag verkligen gillar min prickiga HM-kofta, mer prickigt i garderoben i vår kanske? Samt att jag måste sluta ha tofs VARENDA dag. Hallå vad trist egentligen…

  2. Det är du och HKH Victoria. 😉 mitt guilty pleasure är att läsa alla förargade kommentarer på Svensk Dam om att V har hästsvans hela tiden.. Tycker att det är så lustigt att de orkar bry sig så mycket.. Haha, nu är det väl jag som verkar knäpp som har koll på detta.

  3. Hej Amy! Vad är det du gör om dagarna? Alltså, jobbar du eller är du delvis hemma med barnen? Har inte riktigt fattat! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s