Status: letar…

Neeeej… Min nyckel låg i jackfickan imorse, nu på hemväg och den är borta! Försöker följa i mina egna steg och håller tummarna för att någon hängt upp min Josef Frank-nyckelknippa i ett träd eller så, buhu…

6 tankar om “Status: letar…

  1. Oooh I feel for you! Har de senaste veckorna tappat hela tre par vinterhandskar, ganska värdefulla dessutom. Såklart mycket mindre dramatiskt än en nyckelknippa men ack så frustrerande! Glömde dessutom iPhonen på jobbet idag när jag sprang iväg för att dagishämta, hinna till läkare med barnen osv. Huj så enerverande, som om man inte skulle ha tillräckligt att fixa utan dessa incidenter. Lycka till, håller verkligen tummar för att nycklarna hittas!

  2. Gjorde samma sak för något år sedan (mina dök tyvärr inte upp) och förstår precis hur du känner det:-( Hoppas, hoppas att de dyker upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s