Oj…

Jo, jag hittade ju nyckeln till slut… Den hängde inte om halsen men satt i dörren! Hjälp alltså, måste ha kommit att tänka på något väldigt viktigt (???) precis när jag gick hemifrån! Men det var ju tur att ingen hunnit komma och ta den, puh…

20120126-093325.jpg

5 tankar om “Oj…

  1. Vilken tur du hade! Ibland skall man ha tur. Kom att tänka på en liknande incident som hände mig i Florida faktiskt. Glömde min plånbok på motorhuven på våran hyrbil på en parkering vid South Beach. Fick panik då jag upptäckte förlusten men blev såklart oerhört lättad då jag hittade den när vi kom tillbaka till bilen. Där hade den legat helt öppet i flera timmar. Ibland skall man ha tur!

  2. Haha! Gjorde samma sak själv förra veckan, fast jag hann inte sakna nycklarna förrän maken såg dem i dörren. Det är mycket viktiga saker man har i huvudet när man står och låser upp dörren…

  3. Ja, visst är det mycket viktigt man har i huvudet 🙂 Och igår köpte jag lite småsaker på CVS och gick glatt iväg utan min påse… Men när jag insåg det (typ 6 timmar senare!) och gick tillbaka fanns allt kvar. Jag har tur den här veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s