Vad vi absolut inte kommer baka idag…

Någon gång i förra veckan kom Kitty hem och vill ABSOLUT baka Rice Krispie Treats. Hmm, ja det är ju enkelt. Så vi sprang och köpte marshmallows och satte igång. Men alltså så hemskt kladdigt det blev. Jo, jag kunde kanske klurat ut att det skulle bli så men det var liksom värre än något annat! Med två extra småkockar som ville röra i grytan med marshmallowsmeten blev det rätt så kaotiskt. Jag fick förklara för Kitty att mamma är arg på smeten, inte dig… Förresten, det blev ju inte ens särskilt gott! Okej, rice krispie treats med lite smak – hackad choklad, jordnötssmör el så kanske men våra var rätt trista… Nej, idag får det bli något annat! Det här låter inte dumt!

Trevlig helg!!!

En tanke på “Vad vi absolut inte kommer baka idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s