Bästa födelsedagspresenten?

Hurra – jag är så glad för att vi äntligen kan berätta det här. Äntligen. ”Sommar med systrarna von Sydow”. Jag kan nästan inte tro att det är sant, för det har ju varit en dröm så länge. En alldeles egen kokbok. Som vi jobbat med detta, Ebba och jag. I vår bok har vi samlar vinnande menyer för sommarens fester och högtider. Och såklart alla favoritrecept från alla mina gamla blogginlägg om mat.

24 april kommer den. På min födelsedag. Jippie!

Vad tycker ni om omslaget förresten? Hoppas att ni gillar det!

48 tankar om “Bästa födelsedagspresenten?

 1. LOVE IT! denna ska min mamma få ta med sej när hon kommer och hälsar på från sverige i vår! hurra!
  Gud så spännande!!!

 2. Åh hurra vad skoj, vet redan nu att jag kommer att älska den! Kommer hamna på makens ”att-köpa-i-Sverige”-lista i april! For sure!

  Grattis till er båda och grattis till oss läsare som kan få njuta av er fina bok!

 3. Den står redan på inköpslistan från Sverige när mamma/mormor kommer hit ivår! Kan inte annat än hålla med Kalaslotta- lyckliga oss läsare!

 4. Grattis Amy! Vad roligt!!! Och väl unt! Jag har sedan tidigare lagat flera av de recept du lagt ut här på din blogg och det har varit mycket lyckat så jag kommer definitivt köpa din/er bok! Och omslaget doftar härlig sommar – fint!! /Frida

 5. Men vad kul! Omslaget är hur fint som helst! Jag vet ju att du gillar att baka och laga mat, men visste inte att Ebba också gillade det. Oväntat och väldigt kul! Ska nog ta och norpa ett ex! 😉 Kram och grattis

 6. Grattis!! Boken ser jättefin ut och de av dina recept som jag testat innan har alltid varit en succé. Så den kommer jag definitivt köpa!

 7. Vilken härlig bild, ni ser så somriga och fina ut! Att innehållet matchar omslaget tvivlar jag inte en sekund på. Nu slipper jag ha utskrivna kladdiga papperslappar med dina recept på.. 😉

  • Undertecknar ovanstående, superfint omslag och underbart med alla dina bästa recept mellan pärmar, kan knappt vänta till april! Jag hoppas särskilt att granolan, och de stora sega marängerna är med.

 8. Åh vad kul! Och spännande! Som utlandssvensk så står absolut den här på listan av vad som måste beställas från Sverige. Grattis Amy och Ebba! Omslaget is to die for, btw.

 9. Oi så spennende, gratulerer 🙂 dere må få den oversatt til norsk! Eller så får jeg dra til Sverige for å kjøpe den 😉

 10. Ojoj, jättekul! Och omslaget ser jättefin och fräsch ut! 🙂 Vore kul om du tipsade här när det går att beställa den – kanske i förhand som Ebbas bok.

 11. Tack så mycket allihop! Åh vad glad jag blir för era kommentarer! Det här är verkligen mitt drömprojekt, så fantastiskt roligt har det varit 🙂 Kramar

 12. Åååå va roligt! Stort grattis! Den kommer jag att köpa så fort den finns i hyllan!
  /Emily – en amerikan i Göteborg 🙂

 13. Jag skall anteckna i dagboken att kokboken kommer ut den 24 april. Skall bokhandeln så fort de öppnar för att köpa den. Skall bli riktigt spännande att få titta i boken. Jag har redan ”Kungligt snygg”.

 14. Grattis! Och vad roligt för alla oss som samlat på oss av dina fantastiska recept. Jag hade litegrann gissat att det var något sådant ni pysslade med och blir så glad att jag gissade rätt! 🙂 Ebbas trevliga böcker har jag sedan tidigare och denna blir det definitivt ett måste att klicka hem!

 15. Wow, vilken jättemöjlighet ni fått och vad fin den ser ut! Den får bli en lite försenad födelsedagspresent till mig själv, från mig själv, när den kommer ut. Gillar de recept du har i bloggen så det verkar väldigt lovande!

 16. Tack tack tack alla! Ni ska veta att jag blir så glad för era kommentarer 🙂 Jag har gått med leende på läpparna här hemma!!! Stor kram

 17. GRATTIS! Så roligt att få längta efter en fin bok med menyförslag och allt! Framsidan på boken ser fin ut. Somriga systrar och passande färger. Kan tänka mig att det ligger massor med jobb bakom, men vilket roligt arbete:)
  Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s