Vår!?

Tulpaner, vårsol och höga temperaturer. Riktiga vårkänslor här! Sista januari… Hmm, misstänker att det ändå inte är någon riktig vår. Men jag hoppas att det håller i sig tills jag får bästa finbesöket om två veckor – planerar för fullt inför outletbesök, trevliga middagar på restaurang, filmkvällar hemma, frukost på LPQ, barnshopping på Madison Avenue och massor mer. Nu måste jag bara kämpa mig igenom midterms först, men det hjälper att ha roliga grejer att se fram emot!

6 tankar om “Vår!?

    • Åh, det var nära! Men den här gången blir det ”bara” Ebba + min bästis Cecilia från götet som kommer över. En liten ”husmorssemester” kan man säga 🙂

    • Jag hänger inte med i svängarna! Sååå varmt och vackert idag ju 🙂 Tack, första tentan avklarad idag, en till på måndag… Hörs snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s