Baka baka liten kaka

Åttonde omgången cookies! Eller var det nionde?!

Jag gör åttonde omgången cookies! Eller var det nionde?! Måste bli exakt rätt "seghet"...

Oj, man anar inte så mycket jobb det ligger bakom en kokbok. Plötsligt är det ju så viktigt att precis allting är exakt rätt, när det ska sättas på pränt liksom. I vanliga fall brukar jag improvisera lite mer.

Vet inte hur (!) många omgångar chocolate chip cookies jag gjorde innan vi fick till det absolut perfekta drömreceptet med den där perfekta ”segheten”. Som tur var hade vi många villiga provsmakare. Och det blir riktigt, riktigt bra till slut. Längtar så till 24 april!

8 tankar om “Baka baka liten kaka

 1. Gratulerar! Jättekul med en kokbok från dig, Amy! (Ok, klart det är kul med kokbok från Ebba också, men i ärlighetens namn har jag aldrig sett henne skriva om mat mer än pepparkaksreceptet så där vet jag inte vad jag skall förvänta mig, härifrån har jag fått en massa suveräna tips!)
  Förstår inte hur jag kan ha missat den, brukar alltid läsa Svbs tjocka katalog med alla nya böcker inför året…
  Hoppas det blir många härliga bilder! 🙂

   • Toppen!
    (Hoppas jag inte lät oartig, jag menade bara att eftersom jag aldrig sett några recept från dig har jag inte så bra koll på vad för slags mat du lagar, det var inte en allmän diss av dina kulinariska färdigheter. Men Amy vet jag ju säkert har fantastiska recept!)

 2. Ser fram emot boken! Har läst flera bra recept/tips från både dig och Ebba i era bloggar under åren! Är matrecepten i boken lite hälsosammare/nyttigare? 🙂

 3. Oj, du är inte ensam om att längta till release… Är jättesugen på att bläddra och baka! Jättegrattis – vad kul för er!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s