Starbucks och tentaplugg

20120201-094530.jpg

Nej, nu får jag sluta tänka kokbok en stund. Men åh vad det är kul… Dags för smygfrukost här (inte riktigt lagligt med mat härinne) på biblioteket och plugg inför tenta i ”pediatric nutrition” om två timmar. Hoppas ni har en bra onsdag! Vi hörs snart igen.

9 tankar om “Starbucks och tentaplugg

  1. Blir lite nyfiken på din läkarutbildning. Måste man inte göra AT:n innan man läser vidare? Eller är du inne på forskarbanan?

    • Hejsan Clara! Jag skulle egentligen göra AT/residency nu men här i USA tycker jag att det känns väldigt svårt att kombinera (80-timmars arbetsvecka!) med familjeliv och annat jag vill göra. Så nu vidareutbildar jag mig inom klinisk näringslära och hoppas arbeta med forskning inom det området i framtiden.

      • Vad sorgligt att de har ett sånt exkluderande system för läkare. De kan inte vara intresserade av någon social mångfald precis. Och vilka fattiga liv de som gör residencyn måste leva. Låter kul med näringsläran i alla fall!

    • Tack! Förresten, känner du Katie Brinkley? Har för mig att jag såg dig kommentera på någonting hon skrivit på facebook, världen är liten i så fall, hon bor typ runt hörnet från oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s