Fredagshälsning!

En liten fredagshälsning från min lilla arbetshörna. Åh vad jag trivs här. Kittys före detta rum har blivit kombinerat arbetsrum/gästrum. Jeff har redan kontor så det här är bara mitt! Just varit och hjälpt till på reading workshops i Kittys skola, så kul att se hur mycket de lär sig, tänk att mer än hälften av skolåret är över nu…

20120203-094536.jpg

Ha en härlig helg! Klä på er ordentligt i Sverige – låter som om ni har riktig vinter nu!

7 tankar om “Fredagshälsning!

 1. Trevlig helg Amy! Det är så kul att du har bloggat så flitigt den här veckan!! 🙂

  Och ja – här är det alldeles för kallt och kallare ska det visst bli… Brr!

 2. Åh, så fint du har det! Jag absolut älskar min lilla hörna i vårat gästrum också. Min alldeles egna lilla vrå, helt perfekt för lite inspiration.

  Här snöar det också, vi pulsade iväg till en Swiss förskola idag och hälsade på, inte riktigt som jag tänkt mig… 😉 Så nu ska vi leta vidare.

  Trevlig Helg!

  • Tack! Ja, så himla skönt med egen vrå och plats för mina grejer. Inte lätt det där med olika skolsystem, hoppas att ni hittar något bra!

 3. Härligt m eget rum, o den nya boken!! Rena drömmen! Själv ska jag se till att få en egen ateljé m drejskiva mm någon gång i framtiden. Gillar din blogg 🙂

  • Tack! Åh, låter som en bra plan med ateljé och drejskiva. Kitty går på keramikkurs den här terminen och älskar det! Kanske får bli drejskiva i vår källare i framtiden också 🙂 Ha en trevli helg!

 4. Åhh, jag har ju missat många fina inlägg hos dig. Söt arbetshörna, det är viktigt att man trivs i sin arbetshörna. Jag älskar vårt kontor, speciellt nu när det finns fina tulpaner att dekorera med. Happy Sunday! towe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s