Hej lördag!

20120204-104430.jpg

Lång härlig springrunda imorse, kändes bra! I eftermiddag blir det 6-årskalas hos Kittys kompis Amalia. Kitty tyckte inte att det var ok att Amalia inte visste vem Lotta eller Barnen i Bullerbyn var, så nu ändrar vi på det… Hoppas att hon gillar böckerna!

6 tankar om “Hej lördag!

  1. Men så ”bakvänt” och lustigt det ser ut med Ilon Wiklands underbara teckningar och Astrid Lindgrens böcker med engelsk titel!!

    • Men det är ju inte Ilon som tecknat de där böckerna? Eller ser jag fel? Synd, då missar de verkligen något! Men innehållet är väl samma fina får man hoppas.

  2. Yes, Amy! Så gör vi här också – ger de ”braiga” svenska böckerna till amerikanska barn. Den mest populära tror jag var Astrid Lindgren’s ”Allrakäraste syster” (”Most Beloved Sister”). Den var en klar hit kan jag säga! Ha en fin helg! Kram!

  3. Precis dom böckerna hade jag med mig som present till barnen jag var au-pair åt i Wilton, Connecticut för 4 år sedan. Och föräldrarna fick kokboken ”Swedish homecooking in America” Väldigt uppskattat!

  4. Hej Amy! Nu har jag hittat till dig blogg igen. Väldigt roligt att läsa om ditt liv Over there:-) När själv sådana drömmar men nu nöjer jag mig med att bo på söder i Stockholm med man och liten son. Ha en bra vecka!
    Hälsar
    Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s