Bästa babypresenten?

Lilla kusinen Marianne sover gott med favoritfilen och kompisen från Luna.

Lilla kusinen Marianne sover gott med favoritfilten och kompisen från Luna.

När Marianne föddes visste jag genast vad jag skulle köpa med i present från USA. Mina favoritfiltar från Auden & Anais. Jag älskar dem och har använt dem så mycket till Kitty och Stella. De går verkligen att använda till ALLT. Som handduk, solskydd, snuttefilt, täcke, ja precis allt. Väldigt mjuka och sköna och de går att tvätta om och om igen. Dessutom är de fina! I Sverige hittade jag dem här.

Den färgglada kompisen som Marianne sover bredvid här har duktiga Malin Steding och hennes Luna Design (som bloggar här) gjort, jättefin tycker jag. Kanske skulle Stella gilla en sådan?! Hon gillar gosedjur men favoriterna kommer från Jellycat. Speciellt kanin-nallarna med långa, mjuka öron…

Har ni något ni alltid brukar ge bort i babypresent, någon favorit?

10 tankar om “Bästa babypresenten?

 1. Hej Amy,
  vad roligt att du la ut en bild med min figur. Och sen att du länkade, det gör mig jätteglad!
  Maila mig din adress så ska jag se om inte det kan komma nån liten figur till Kitty och Stella!
  Kram Malin

 2. Hej Amy!
  Vilken fin blogg du har!
  Jag skulle vilja tipsa om Isa form (www.isa.nu) som gör så fina grafiska tryck. Jag har gett bort flera tavlor till nya små sötingar. Älskar varianterna där man kan skriva in barnets namn, födelsedatum, längd och vikt.
  Blir verkligen personliga och fina att ha i första rummet eller vid säng eller skötbordet.
  Ha det fint!

  Sibel

 3. Alice fick små trumpor från Åhlens, randiga med pingvin ansikten fran på tårna. älskar dom! när det är min tur att ge bort en babypresent nästa gång, får det bli sånna!

  Victoria

 4. Jag brukar ge bort födelsedagståg. I alla fall till första barnet i familjen. Det brukar vara uppskattat och användas flitigt. Hemma hos oss använder vi tåget för så väl vuxna som barn. Senast förra veckan när maken fyllde 41. Barnen älskar att duka frukostbrickan med tåget på!

  Mvh

  Elin

 5. Boken ”de första sex månaderna” (tror jag den heter, orkar inte gå till bokhyllan) av Penelope Leach, har gråtit till den boken, hon skriver så fint, den handlar om att som förälder kunna lita till sin egen förmåga att just vara förälder och att lyssna till sin bebis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s