Min första pressbild!

Vår pressbild för "Sommar med systrarna von Sydow". Foto: Thomas Yeh

Vår pressbild för "Sommar med systrarna von Sydow". Foto: Thomas Yeh

Såhär blev det, den första pressbilden för boken. Det här var sista dagen vi fotograferade, vi var ganska (!) trötta. Det var jobb från tidig morgon till sen kväll. Det känns fortfarande lite overkligt att det snart ska bli en riktig bok, jag kanske tjatar lite om den nu men det är ju för att det är så himla kul.

Ett av favoritrecepten från boken syns förresten här på bilden, nämligen ”mammas supergoda grötbröd”. Mitt eget recept på det snabba (och väldigt goda) bikarbonatbrödet är också med…

12 tankar om “Min första pressbild!

  1. Fint!

    Åh bikarbonatbrödet med torkad frukt! Det var så himla gott, det tyckte även alla jag bjöd det på! Har slavat bort receptet sedan dess, men när er bok kommer ut skall jag äntligen göra det igen. 🙂

  2. Så fina ni är! En stor eloge till er båda som driver, inspirerar och sprider glädje samtidigt som ni kämpar med allt annat som hör en häktisk vardag till. Det är en väldigt viktig stund för mig när jag hittar ett andrum mellan och läser era bloggar – då orkar jag lite gnäll till, hämta/lämna, vagga och se att allt är himla mysigt och kul ändå!

  3. Amy du får ”tjata” om boken såååå mycket du vill, det är ju jättekul att läsa! Stor inspiration och jag är så nyfiken på att läsa den. Jag tror inte bara det är jag som tycker det är kul att läsa om allt ”behind the scenes”. Så mera bok-tjat, tack! 🙂

    • Då tjatar jag på tills jag absolut inte har något mer att säga, hihi 🙂 Det ska bli sååå kul, lika nyfiken på att se den färdiga produkten som ni är tror jag!!!

  4. Hej Amy, Har du möjligtvis ett recept på chocolate chip cookies med torkade körsbär och dekorerade med flingsalt? Jag bakade dem en gång och de blev så goda men jag har lyckats tappa bort receptet och hoppades att det kanske var ditt… 🙂

  5. Supersöt bild! Vilket härligt projekt ni verkar ha haft i sommar! Jag ser verkligen fram emot att få se resultatet i april! 🙂 Kram från Skottland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s