Sparris till lunch

Piffade till lunchsalladen med lite sparris, hittade så fin i mataffären sist – blir sååå god om man bara steker några minuter (se till att den inte blir för mjuk) i olivolja + på med lite flingsalt. Jag kan äta hur mycket som helst 🙂

20120209-145135.jpg

3 tankar om “Sparris till lunch

 1. Hej Amy! Jag är väldigt nyfiken på din tid at Wellesley, jag skrev ett email till dig på Facebook för några månader sedan, det vore jätteroligt om du har möjlighet att svara!
  Hoppas du har haft en bra dag!
  Kram
  Ellen Rehnberg

  • Hej igen! Har just svarat nu, oj vad lång tid det tog… Klickade in på din blogg och förstår att du är på Mount Holyoke nu, vad spännande! Trivs du? Som jag skrev i mitt mail, min svärmor gick där och har fortfarande massor av kompisar kvar därifrån som hon ofta träffar, hon är aktiv i deras Alumnae Association. Måste absolut berätta för henne att jag fått mail från en svensk tjej som går där 🙂

   Kram
   Amy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s