Full fart i köket

Stella har lärt sig skära kiwi! Mycket nöjd är hon. Skär i så små bitar det bara går. Nu ska det visst snöa så vi funderar på bil eller tåg till New York imorgon. Dessa ständiga val, vad svårt det kan vara! Men äsch, det blir nog bra. Först ska åtminstone köket städas. Hörs snart!

20120210-181129.jpg

2 tankar om “Full fart i köket

  1. Så söt! Va använder hon för slags kniv? Har för mig att du skrev om någon slags barnvänlig kniv som du köpt till Kitty för ett bra tag sedan. Är på jakt efter en till min son som är i Stellas ålder. Tack för en bra blogg förresten! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s