Hmmm…

Fredagsnaglarna

Snart dags för skolhämtning. Puh, senaste tio dagarna har inneburit tentaplugg i stort sett nonstopp för mig så idag fick det bli en fredagsmanikyr för att fira. Fick sådan där akut beslutsångest: rosa, rött, ljust… Eller kanske någon mörk färg på lacket? Har faktiskt aldrig haft det förut så jag slog till! Naglarna är mörkt, mörkt vinröda. Hmm… Jag vet inte riktigt om det känns som jag. Men ibland måste man ju testa nytt!

Imorgon är det New York och Valentine’s-firande med svärföräldrarna som gäller. Middag ute med kompisar på kvällen. Och jag har absolut inget att ha på mig! Hur kan det vara så? Mycket mystiskt. Hoppas att ni alla får en riktigt härlig helg!

3 tankar om “Hmmm…

  1. Märkligt att man ALDRIG har nåt att ha på sig när man ska ut en kväll……hmmmm
    Men vilken vrålsnygg tröja du har på dig på bilden!!!
    Ser så skön ut!

  2. Det var faktiskt jättesnyggt! Jag tycker att det är fint med mörka nagellacksfärger på ljusa människor. Men jag fattar inte vad det är med min telefon för de ser mörkt blå ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s