Husmorssemester

Hmm... Joo... Fint...

Hmm... Joo... Det blir bra!

Ser så mycket fram emot nästa helg. Då är det nämligen dags för en mycket, mycket efterlängtad husmorssemester. Visst är det så man kallar det?! Äsch, vi gör det för det låter lite trevligt. Min fantastiska kompis Cecilia och Ebba kommer över från Sverige, sedan möts vi upp i New York allihop.

Åh, vad kul vi ska ha. Bara göra trevliga saker, äta gott och shoppa loss! Jag har redan gjort upp en minutplanering för att vi ska hinna med allt roligt (och såklart många viktiga kaffepauser). Självklart har vi planerat in en tur till min favorit-outlet. Jag misstänker att både Ebba och Cecilia kommer med gott om plats i resväskorna…

9 tankar om “Husmorssemester

  1. Majsigt, slink in på Eataly och ta en espresso…urmysigt ställe med sköna Italien vibbar och fantastiska delikatesser…något att köpa med sig till hotellet o smaska på innan utgång kanske!

    Kramen

    • Woodbury Commons är nog allra bäst ändå! Gillar vår lite mindre här i Philadelphia också men Woodbury har liksom allt… Hjälp, hur ska vi hinna på en dag 🙂

  2. Berätta gärna om dina bästa NY-tips! Gärna mat och shopping… För min del blir det New York senare i vår, magiskt roligt!

  3. Härligt! Ska till NY i april med mannen min och lämna småtjejerna hemma (snudd på jämnagamla med dina) och tar också gärna tips. Favoritoutlet tex :)?

    Ha en härlig husmorshelg och tack för en inspirerande blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s