5 tankar om “Inspiration

  1. Om man betänker hur välklädd Marianne alltid är har jag dock väldigt svårt att tänka mig att Ebba kommer att kunna avstå. 😉
    Och jag förstår henne, jag älskar Mariannes söta kläder, har väldigt svårt för Polarn och Pyret som resten av Sverige klär sina barn i… Söta bebiskläder måste ju vara det bästa med att skaffa barn, eller? ;P

  2. Om man inte har råd att köpa fina kläder till sitt barn? Är man ensamstående mamma och liten inkomst har man inte råd med lyxkläder. Har man två inkomster och feta löner då kan man köpa fina kläder.

    • Fredrika, som tur är är alla småbarn lika söta, oavsett hur mycket kläderna kostat eller vad de har för färgskala. För 5 år sedan var min äldsta dotter ett år, och jag hade precis flyttat tillbaks till sverige med henne och maken efter åtta år i venezuela. Vi hade inga pengar och fick ihopsamlade kläder till oss och henne. Ändå blev jag stoppad på gatan för att folk tyckte hon var så söt.

      • Jag har inte skrivit att jäntan inte är söt!!!!!!!!!!!! Min pappa han tyckte att vår dotter var söt och det tyckte vi föräldrar också. Alla människor tyckte att flickan var söt och det är hon fortfarande. Hon fyllde 46 år igår. Min man och jag hade ont om pengar och hade inte råd med några lyxkläder till flickan. Varför skall man köpa dyra lyxkläder som de bara växer ur? Det finns billiga, söta, fina och gulliga barnkläder. Är det möjligen för märkets skull som man köper dyra kläder? Jag har minsann råd med att köpa dyra kläder. Min äldre syster sydde många söta, fina klänningar till flickan och virkade bland annat en rosa klänning så fort hon var född. Den klänningen har jag kvar fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s